Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Zmiana projektu
Dzień dobry
Jaki jest koszt zmiany kąta nachylenia dachu,oraz koszt projektu ze wszystkimi pozwoleniami mapkami itp
Jaki jest orientacyjny koszt budowy do stanu deweloperskiego
Pozdrawiam
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - zmiana technologii budowy murowanej na szkieletową
Dzień dobry,
Posiadamy zakupiony u Państwa kilka lat temu projekt "Siòdmaczek" ,że względu na sprawy osobiste zmuszeni byliśmy zatrzymać się z budową, lecz posiadamy Państwa projekt.
Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość zamiany naszego obecnego projektu Siòdmaczek (4 -egzemplarze) na ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz Mikoda
0
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Minimalna szerokość działki
Dzień dobry
W opisie widzę, że minimalna szerokość działki to 18.5m. Sam dom ma 9.3m szerokości i tutaj moje pytanie - skąd te 18.5m? Zawsze każdy mówił, że minimalna odległość od ściany która ma okna to 4m. Więc czemu 18,5m a nie 17,3m?
Podobny projekt DM-6616 G ma też szerokość 9,3m i tam wyma ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kowal
1
2024-04-05 09:27:38
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Dach
Witam serdecznie czy konstrukcja dachu tego projektu zezwala na montaż wiązarów wraz z kratownicą zamiast stropu i czy można usunąć dwie ściany nośne wewnątrz domu. Jaki kosz budowy orientacyjnie wynosi w stanie deweloperskim
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Projekt domu SIÓDMACZEK Kod: DM-6678
Dzień dobry, czy można zmienić przed zakupem sposób ogrzewania : zmiana z gazowego na kocioł na pelet + wentylacja grawitacyjna , pokrycie dachu blachodachówka. Czy te powyższe mniany w projekcie są istotne ? czy też jest już odgórne zezwolenie na taką zmianę ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ania
1
2023-08-24 15:05:02
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - cena projektu
witam, dlaczego cenw projektu jest taka niska 950zł? Jak przegladam porownywalne projekty to ceny zaczynaja sie od 3tys. Czy zamawiajac go w tej cenie dostane pelny komplet by starac sie o warunki zabudowy? Czy cos trzeba dokupic?
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Wymiary
Witam, czy można prosić o zamieszczenie w opisie projektu lub tu na forum większej ilości danych, tzn powierzchnia zabudowy, ścian wewnątrz, na zewnątrz, itd. Przecież te dane, które podajecie państwo na stronie, to zdecydowanie za mało... Dziękuję z góry, pozdrawiam.
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - opinia
witam ,czy po zakupie przyjmujecie zwroty bo przed zakupem widze tylko elementy widoczne ale nie mam wglądu do opisu i pużniej może się okazać że jest wiele elemętów go mocno podrażają w wykonaniu